Παρουσίαση δημιουργού ιστιοσελίδας

Ο Πάβελ Παυλίδης έχει γεννηθεί στην Οστράβα της Τσεχίας το 1981 και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη όπου και αποφοίτησε  το 2001 από ΙΕΚ με δίπλωμα τεχνικού μαγειρικής τέχνης

.Έιναι απο το 2002 κάτοχος διπλώματος μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής κατάρτισης και κάτοχος διπλώματος της σχολής επαγγελμάτων κρέατος Θεσσαλονικής το 2005.

Είναι κάτοχος πτυχίου certiport της microsoft το 2005.

Ομιλεί άπταιστα τα Ελληνικά, Τσέχικα και καλά Αγγλικά.

Έχει πάρει μέρος και έχει βραβευτεί στους εξής διαγωνισμούς μαγειρικής:

 

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

 

v   1° ΒΡΑΒΕΙΟ στο 2°Διαγωνισμό μαγειρικής της SLOW FOOD στην κατηγορία ζεστό πιάτο με θαλασσινά που έγινε στις 28/1/2001.

1° ΒΡΑΒΕΙΟ στο 2°Διαγωνισμό μαγειρικής της SLOW FOOD στην κατηγορία πιάτο με σαλάτα που έγινε στις 28/1/2001.

ΈΠΑΙΝΟΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ στη 2η Συνάντηση γαστρονομικής δεξιοτεχνίας στην κατηγορία ζςστό πιάτο με θαλασσινά και ψάρι, που έγινε τον Μάρτιο του 2001 στη Θεσσαλονίκη.

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στο 4°Πανελλήνιο Διαγωνισμό στην κατηγορία δημιουργική σύνθεση από μαργαρίνη, που έγινε τον Μάρτιο του 2005 στη Θεσσαλονίκη.

ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στο 4°Πανελλήνιο Διαγωνισμό στην κατηγορία καλλιτεχνική δημιουργία λαχανικών και φρούτων(σκάλισμα),  που έγινε τον Μάρτιο του 2005 στη Θεσσαλονίκη.

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ  στο 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής στην κατηγορία καλλιτεχνική δημιουργία λαχανικών και φρούτων(σκάλισμα), που έγινε τον Μάρτιο του 2006 στη Θεσσαλονίκη.

ν ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στην κατηγορία live σκάλισμα φρούτων & λαχανικών στο 7ο Forum γαστρονομίας στην Horeca που διεξήχθει στην Αθήνα Φεβρουάριος 2014.

ν ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στην κατηγορία σκάλισμα σε τυρί στο 7ο Forum γαστρονομίας στην Horeca που διεξήχθει στην Αθήνα Φεβρουάριος 2014.

 

 

Ιστορικό του project

Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία με σταθμό τον καθηγητή και προσωπικό μου φίλο κ.Ζήση Κεραμέα που εκτός από κορυφαίος επαγγελματίας είναι και Άνθρωπος με όλη την σημασία της λέξης.

Τόν μέντορα μου στα πρώτα γαστρονομικά μου βήματα κ.Μιχάλη Ποταμούση που χάριν στις συμβουλές του απόκτησα πολύτιμα εφόδια στο γαστρονομικό μου ταξίδι.

Τον φίλο και για χρόνια συνεργάτη  Δανιήλ Νικολαίδη υποστηρικτή της δικαιοσύνης.

Και φυσικά στους γονείς μου που πάντα με στηρίζανε και με στηρίζουν.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα απο την καρδιά μου...

My photo in work

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Μέλος από το 2013 της λέσχης

μαγείρων & ζαχαροπλαστών

της

Τσεχικής Δημοκρατίας.