Архив статей

Как можно придать разноцветные оттенки нашим эскизам.А также окрашивать вырезанные цветы и все остальное....

13.10.2012 14:04
  На заметку:Пользуемся только пищевыми красками.   Существуют 2 вида окраски в зависимости от того хотим ли мы  окрасить весь предмет или же часть т.е углы и лепесточки.   1ый вид: Если хотим покрасить весь предмет то погружаем его  в разведенную пищевую...

Как придать вырезаным цветам более реалистический вид.

12.10.2012 13:15
  Цветы которые мы создаем чтобы выглядели более реалистичными Необходимо после вырезания поместить их в воду. Вода помогает им раскрытся и делает лепестки более прадоподобными.

Забота о наших инструментов.

11.10.2012 15:06
  Выражение-инструменты делают мастера очень философское и точное.             Насколько наши инструменты ухожены и остры настолько и итог работы будет удовлетворительным. Поэтому после каждого использования необходимо...

Необходимые инструменты для вырезания fruit carving tools?

11.10.2012 15:03
  ИНСТРУМЕНТЫ  ВЫРЕЗАНИЯ   1.         ТАЙЛАНДСКИЙ  НОЖ      Используется в вырезании очень тонких и мелких узоров. Благодаря тонкому и острому лезвию дает свободу...

Πώς διατηρούμε τα σκαλισμένα φρούτα και λαχανικά?

26.01.2012 11:26
  Τα σκαλισμένα φρούτα & λαχανικά όπως καρπούζια,πεπόνια.κολοκύθες και γενικά τα μεγάλα εκθέματα τα σκεπάζουμε με βρεγμένο βαμβακερό πανί και τα τυλίγουμε με μεμβράνη.Αυτό βοηθάει στην ενυδάτωση του εκθέματος και παράλληλα το προστατεύει από τον ατμοσφαιρικό αέρα. Τα σκαλισμένα άνθη...

Πώς παρουσιάζουμε τα σκαλισμένα φρούτα και λαχανικά?

26.01.2012 11:24
  Τα σκαλισμένα φρούτα & λαχανικά όταν θέλουμε να τα παρουσιάσουμε θα πρέπει να λαμβάνουμε τους εξής παράγοντες: 1) Την σωστή τοποθέτηση του εκθέματος ώς προς την καλύτερη δυνατή ανάδειξη του. 2) Την οπτική γωνία των πελατών που έχουν σε σχέση με το έκθεμα. 3) Την διάβρεξη του...

Πώς επιλέγουμε και προετοιμάζουμε τα φρούτα και τα λαχανικά μας.

26.01.2012 11:20
  Τα λαχανικά και τα φρούτα που προορίζονται για σκάλισμα θα πρέπει να είναι σκληρά, ελαφρώς άγουρα και σίγουρα καλά πλυμένα γιατί ενδέχεται κάποιος πελάτης όχι μόνο να θαυμάσει το έργο μας αλλά και να το <<γευτεί>>.Η θερμοκρασία τους θα πρέπει να είναι αυτή της συντήρησης...

Πώς μπορούμε να χρωματίσουμε τα σκαλισμένα δημιουργήματα μας?

24.01.2012 14:35
  Μπορούμε να δώσουμε μία πολύχρωμη νότα στις συνθέσεις μας χρωματίζοντας τα σκαλισμένα άνθη ή ότι άλλο θέλουμε εμείς. Σημείωση: Χρησιμοποιούμε μόνο βρώσιμα χρώματα ζαχαροπλαστικής. Υπάρχουν 2 τρόποι ανάλογα με τον άν θέλουμε να χρωματισούμε ολόκληρο το αντικείμενο ή μέρος του πχ....

Πώς να γίνουν τα άνθη μας πιό ρεαλιστικά?

24.01.2012 14:27
  Τα λουλούδια που δημιουργούμε για να γίνουν πιό ρεαλιστικά θα πρέπει μετά το σκάλισμα να τα τοποθετούμε σε κρύο νερο. Το κρύο νερό θα βοηθήσει στην διαστολή του υλικού που σκαλίσαμε,παράδειγμα ένα ραπανάκι με κάθετες και παράλληλες τομές μέσα στο κρύο νερό θα ανοίξει σαν...

Πώς φροντίζουμε τα εργαλεία μας?

24.01.2012 14:27
  Η φράση τα εργαλεία κάνουν το μάστορα είναι πολύ φιλοσοφημένη και σωστή. Από το πόσο κοφτερά είναι τα εργαλεία μας εξαρτάται και το αποτέλεσμα της δουλειάς μας,γι'αυτό μετά το τέλος της εργασίας μας πάντα τα ξεπλένουμε με καθαρό νερό και τα στεγνώνουμε καλά περνώντας τα ελαφριά από...
Записи: 11 - 20 из 24
<< 1 | 2 | 3 >>